thank god it's christmas..

..igår så vaknade jag av en fet förkylning, trodde inte ens jag skulle palla sticka till jobb. Men började inte förräns kl.13 så det var lurre, jag fick sova ganska länge, sedan blev jag väckt av benjamin och oliver som kallade på mig och hoppade på mig. haha saken är att jag inte kan bli sur på dom små solstrålarna, så det blev att jag fick le och dra mig upp ur sängen istället. Vid halv ett körde syster mig till jobb, och det blev en ganska chill dag. Inte mycket folk och det blev mycket flummande, och skrattande, man kan ha riktigt kul på jobb ibland, med de sjukaste människorna haha :(. Fick även reda på att ännu en liten fjant kommer hit på nyår :) love it! Någon som vet om det finns något uteställe för 18+ på nyår? let me know :)

På kvällen blev det att man stack till havik, han bor ju så nära så min förkylning stoppade inte mig denna gång. Först kom fliselisan hit en stund, sen mötte vi upp cimsan och gick tillsammans till honom. Där var lite folk när vi kom, jag mådde inte speciellt bra och var inte speciellt mycket på g, men det funkade väl :) stack även till centrum en sväng för att få lite luft, med cim och alexandra, skööönt! kvällen i sin helhet var väl helt okej, drog mig hemåt vid 2, och fyfan vad jag mådde dåligt när jag vaknade, var inte bakis eller något men min förkylning var nära på att döda mig helt ärligt :( blir nog inte skolis för mig imorgon, känner mig verkligen inte kry!

Nejnu blir det att ta lite del i julpyntandet härhemma, alltid lika mysigt och alltid denna speciella stämning! Imorgon är det 1 december, och då blir det julkalendersöppning som gäller, (ja jag öppnar fortfarande julkalendrar,) allt för att bevara traditionerna, tihi. Tyvärr är det nuförtiden inte samma sak med julen som det var när man var liten, saknar dom jularna extremt mycket faktiskt. Menmen, aldrig något som man kommer få tillbaka, tur att minnet finns där iaf :)

/C

and i aint stoppin' for the red lights..

Tjenisen!

Känns som att jag inte skrivit här på ett tag och att jag ligger efter med dagarna lite. Kan berätta att i fredags var jag ledig, vaknade vid 10, fixade mig till 11 och blev sedan upphämtad av syster för att åka till nova lund med henne + dom små knattarna. Gick där i ungefär 3 timmar, hittade min nyårsklänning, riktig lättnad ska ni veta! så nu är det bara julklapparna som ska inhandlas sen kan man slappna av ordentligt :) Efter nova lund så åkte vi hem till huset i staffanstorp, umgicks med syster + underbaringarna hela kvällen, myste med idol och god mat, i love you <3  sov sedan där, eller ja jag sov inte pågrundav min feta förkylning som jag för närvarande får väldiga spel på! jag säger det än en gång; hellre maginfluensa än förkylning, maginfluensan går ändå över på typ 2 dagar (för min del iaf). Förkylningen kan sitta i i VECKOR, och hur kul är det på en skala? (w) precis.

/C



i don't want to think about you right now..

Hello my dearest friends! (känns som jag använt alla svenska hälsningsfraser nu, så nu kommer dom engelska väl till pass, tihi!)

Skrev inget bloggisinlägg igår, hoppas ni förlåter mig, trogna läsare!<3 haha
Anledningen till att jag inte skrev igår var mest för att jag inte hade tid. Efter skolan blev det um och jägersro med chrelis, behövde uträtta några ärenden vettni, hehe! Sen blev det hemåt, träffade maddisen på bussen och hade lite följe med henne hemåt, snackade gamla minnen som vanligt, haha sjuk människa! men så glad över att du kommer och firar med oss på nyår, det betyder ska du veta <3 Efter allt snack och skratt med maddis så gick jag hem, färgade håret snabbt, eller ja bara min utväxt så nu är det botta, and i like it. Sen var det bara att leta upp några gamla trasor som man kunde ta på sig, sminka lite och sen stack jag till chrelan för att "förkröka" lite, blev inget krökande utan mest snack med zäta som kom förbi en sväng och flummande. Jag och chrelis stack sedan till chokladfäbriken, till "skolfesten"! Vi var först väldigt skeptiska, sen när vi såg folket och att dom verkligen var på g och uppe och dansade och sånt så blev vi lite mer relaxade (jag iallafall). Det var roligt ett tag, men sedan spårade det ur pågrundav många saker. Många hade  roligt, vissa hade mindre roligt. "Känns som man sitter på ett skoldisco i 5.an", i agree johänna! Enligt mig var låtvalen ganska diskriminerande också. "Dessa låtarna är till alla som har föräldrar som är flyktingar, eller om ni är det själva, så gå upp och dansa!" Vi som INTE har föräldrar som är flyktingar, eller är det själv, får vi inte dansa då eller vad är det frågan om? och sån stämning var det över hela kvällen om jag får tycka till! Roligt att se alla lärare iallafall, den mest allvarliga engelskläraren visade upp sina skills i breakdance(!) och liknande, kan inte beskrivas, endast upplevas haha! Vid halv ett stack jag, chrelan och bahar till busshållsplatsen för att ta bussen hem, svinigt kallt ute och jag kände att jag hade ganska för lite kläder på kroppen, vilket nu har resulterat i att min näsa är heeelt igentäppt + att jag endast kan andas genom munnen :) yeay! prat och snack med dom två fjantarna också i väntan på bussen haha. Sedan blev det huvudhopp into the bed direkt efter man anlänt till hemmet, skööönt!

/C   ♥

you're a mystery to me..

..för idag är jag trött som bara den! "Försov" mig imorse pågrundav att jag inte pallade gå upp ur sängen helt enkelt, så istället för att börja kl.9 så började jag kl.10, sååå skönt och snooza telefonen, love it. När man bara vet att man kan sova några minuter till, minuter gör mycket på morgonen alltså, sekunder också för den delen!
Iallafall så när jag kom till skolan så lyssnade vi först på en lesbisk kvinna som var förälder till ett barn, hon berättade lite om sig själv och sådär. Sedan efter det så såg vi på film, 18 kilo kärlek hette den, skum film men ändå ganska bra! Efter skolisen, vid typ halv 2 tiden så träffar jag fliselisan på gustav, för att vi sedan skulle ta oss till jägersro och gå därifrån till ekohallen. Skulle handla lite goda extrakt till drinkarna till nyår, yeay! Jag vet exakt vilka jag vill köpa, men ska köpa dom lite senare för jag glömde ta ut pengar, smart fan som jag är :) men den lilla filuren köpte iallafall. När vi var klara med det så blev vi upphämtade av flisans papps, dunkar musiken i bilen som vanligt! haha. När felicia hoppar ut ur bilen när vi är utanför mitt hus så flyger en av hennes flaskor i marken :( och hon som var glad att hon hade fått tag i sina goda flarror, så bara kraschar en, den godaste enligt henne också! jättesynd om lilla felicia, hon ojar sig jättemkt och hennes pappa säger att han ska köpa flera stycken till henne till nyår istället, då blir lilla felicia superduperglad :D haha jävla snake, kunde du inte fällt en liten tår också? :D kanske skulle fått ett helt flak då och då kunde du bjudit litta (a) haha nej skämt å sido, du vet att jag skojar med dig din fis <3
Imorgon är det skola som gäller, sen på kvällen the chocolatefäbrik (enligt chrelan), får se hur kvällen blir men hoppas på någorlunda lyckad iallafall!

Seees

/C

you don't have to say a word..

Hejisen!

Då är det dags för ett litet skriveri igen dårå :D weijho vad ni blev glada nu, right? för mina läsarsiffror har fantamig höjts, cirka 12 st varje dag som läser, i'm a staaaar! eller något :(

Idag var faktiskt en ganska intressant dag i skolisen! Eftersom vi ska ha temavecka hela veckan (säger kanske sig själv) så har vi haft besök av en massa människor som sticker ut från mängden, vilket har varit jävligt kul faktiskt. Idag fick vi bland annat träffa en transexuell man, alltså en kvinna som gjort sig till en man. Orkar inte skriva allt om han/henne, men han/hon kallade sig för Olof, det var faktiskt jävligt intressant och sååå söt han/hon var! det fick chrelisen höra från mig ett ANTAL ggr idaog, men ja Olof var supersöt och berättade verkligen allt, och då menar jag allt om hans/hennes liv. Störigt att jag inte kan bestämma om jag ska kalla Olof för en han eller för en hon, själv ville Olof bli kallad för en han, men jag har svårt för det! haha. Dessutom var Olof gravid, alltså han/hon såg ut som en gravid man, vilket iförsig inte såg speciellt sött ut, men Olof skämdes inte överhuvudtaget för det han/hon var, det första Olof säger när han/hon kommer in är: Hej, jag heter Olof (!), är en transexuell gravid man och bög. HAHA det lät överball, men Olof hade riktigt intressanta saker att säga :) har faktiskt fått en helt annan bild av transexuella nu, dom kan faktiskt inte hjälpa att dom är som dom är, det är medfött och skulle dom fått välja så hade dom säkert velat vara "normala". Tyckte faktiskt lite synd om lilla Olof samtidigt.  Men aja, nog snackat om Olof :)
Vi fick även prova på hur det var att spela rullstolsbasket, jag satt dock bara och tittade på, alla andra var som djur! haha så jag lät dem :) kul att kolla på iallafall.
Efter skolan så var det meningen att jag skulle hem, men hoppade istället av bussen med chrelisen vid jägersro, för att möta upp hennes mams och sis, vi åt på burger king, MUMS! Sedan handlade vi lite nuts; "do you want a nut? no are you nuts?" tihi min och martinos gamla fras dök upp bland allt nöttätande (kan man säga så?)
Sedan stack vi till ekohallisen för att familjen Hack skulle köpa hårfärg, och jag var där som mentalt stöd! typ...
Sedan tog vi en sväng inom Svettdala, sen blev det hem till min kära boning som jag just nu sitter i och kränger i mig ännu mera nuts, så fasikens gott!

Imorgon blir det skola igen, efter det blir det att träffa fliselisan så vi kan ta oss till ekohallisen och handla lite goood saft till nyår, fifan vad vi ska hälla i oss då, right ladies?! <3

Nej nu ska jag nog gitta! (ja, jag skrev verkligen det ordet, okej)

PUUUSSILUSS!

/C

don't make this hard..

Detta blogginlägg skriver jag på begäran av en viss Felicia Pedersen, just so you know! har inget vettigt att skriva egentligen, men eftersom hon faktiskt har gjort min blogg så snyggis så får jag väl låta henne läsa om min roooliga vardag! *ironi* (om ingen fatta) tihi

Idag har då temaveckan i skolan börjat! Lyssnade först på morgonen på en kille som heter Behrang Miri, många vet nog vem han är men kanske inte känner igen namnet. Duktig på att prata och förmedla budskap var han iallafall. Men det jag reagerade på var att han snackade om att alla "blattar" var utsatta i det svenska samhället, och att man hade mycket fördomar om dessa, dock tog han inte upp så mycket om vad han tyckte om svenskar, när han väl nämnde svenskarna så var det i ett ganska negativt syfte. Jag tycker att om han ger ut budskapet att man inte ska ha fördomar, så får han nog göra sig av med sina först, lika mkt som man inte ska dra alla invandrare över en kam så ska inte dem dra alla svenskar över en kam, och tro att de flesta har fördomar mot invandrare.. Jag tyckte att han kunde lyft fram det positiva med oss svenskar lite mer och inte bara det negativa med oss, men aja skitsamma, överlag var han bra och duktig iallafall :)
Sedan såg man lite film, sen stack jag hem tidigare för jag skulle hinna till träningen! blev körd dit av pappsen som tur var, vem fan vill åka på dom äckliga bussarna packade med folk?! inte jag iallafall :)

Är nu helt slut efter träningen, och ska snart försöka sova! Kan tyvärr inte gå och läggisa mig ännu för att jag har en pratande Chrejlan i örat, eller ja satte nyss henne på högtalare, haha hon är stööörd!
Citat av chrejlan: "på torsdag ska vi väl till the chocolatefääbrik?"  bra svengelska där bruuuden! :(

Men ja som sagt, på torsdag är det chokladfabriken på kvällisen som gäller för hela skolan! Kul eller inte, så ska vi dit så vi blir lediga på fredag, weijho! :D

Måste avrunda här, för nu har jag suttit med detta blogginlägget länge nog pågrundav en styck Christina Hack!

Pusshej, leverpastej! <3

/brunett-challe (chrelis förslag på ett nytt blondin-bella namn)

don't blame me..

Heeej!

Tänkte att jag först ska berätta lite om gårdagen som var en aning kaotisk! Var ju som sagt hos min syster hela dagen, och typ hela kvällen. Blev massa onödiga diskussioner med vissa folk, och sånt orkade jag inte just då, så jag blev irriterad och stressad istället :) just love it. Vid halv 10 tiden ringde min fina vän micaela haha, och TVINGADE mig att komma hem, var jag inte hemma på 2 minuter så blev hon arg (w) observera att jag var i staffanstorp, det är inte tekniskt möjligt att ta sig därifrån hem till oxie på ynka 2 minuter, men denna icke så nyktra vän förstod inte detta :) så vid tjugo i 10 blev jag hemkörd från min syster, hann även låna en tröja av henne som jag sen såg att jag själv hade hemma, en exakt likadan! kom sedan på att det var chrelis som jag lånade av henne för jag vet inte hur längesen, så chrelis du ska ha din tröja tillbaka haha :D i alla fall vid prick 10 ringer det på dörren och en ganska berusad mica ramlar in! Hon vill direkt att jag ska kolla upp busstiderna, vilket jag gör. Jag säger till mica; Bussen går 08, klockan är 04 nu och vi hinner INTE! hon reser sig upp och nästan springer ur rummet medan hon säger: jo klaaaart vi gör challe, kom nu, snabba dig! så ja, hade inget val än att snabba mig som attan, vilket gjorde mig ännu mer stressad och orsakade även lite magont, yeas! Sprang till bussen och vi HANN. Har glömt att säga att vi skulle till Mellepelle på lite krök! Micas och hennes klasskompisar var där, och var hur trevliga som helst!  kvällen i sin helhet var trevlans, blev även körd hem vilket var skönt!

Idag har jag jubbat, började inte förrän klockan 12 vilket var chill! Brände mig på fritösen idag, auch :( värsta brännmärket nu! (u)
Ska snart gå in i duschen, sen checka lite tv sen förhoppningsvis sovisa :)

See you päääls!

/C

you keep popping up in my life..

Todelo!

Sitter hemma hos syster nu och tar det lugnt, är helt död idag, fråga inte varför =/
Igår var det en chill kväll hemma hos fliselisan, först kollande på idol med henne sen kom micisen, sundet och melle också och höll oss sällskap. Skulle egentligen sticka vidare till en dude, men så blev det inte, för typ ingen orkade. Satt med fliselisans föräldrar plus deras chompisar en stund också, hur kul som helst! "gardinen" var lätt kvällen bästa, fyfan vad jag skratta :( mica tyckte också det var minst lika kul, så det är inte bara jag som har torr humor, sådeså :) Vid ett-tiden (?) drog vi oss hemåt, missade bussen och det blev gångväg hem. Eller ja, halvvägs hem i alla fall, sen hoppade vi på bussen för vi orkade inte gå mer ^^ när man kom hem var det bums i säng, så jävla skönt det var asså!

Imorse blev man väckt av mamma och hon sa att det inte blev något med vellingeblomman today (som var bestämt sen ganska länge) pågrundav snöstormen, och att vi skulle ta bussen till min syster som bor i staffanstorp (!), jag trodde hon skoja men det gjorde hon icke. Det blev ändå att vi fixade skjuts av någon som hade vinterdäck, tacka gudarna! Så nu sitter vi här och bara gör ingenting, skönt ibland! Det blir tacos ikväll, YES<3
Jobb imorgon, så det blir ingen vidare sen kväll idag!

Ses och hörs guys!

/C

the winter is coming early..

Fyfan vilken snöstorm det är ute, eller ja det kan väl ingen ha missat? För en gångs skull tar jag inte min vinterjacka idag, utan min tunna skinnjacka. Perfekt säger jag bara! suck. Men NU vet man verkligen att vinterjackan ska på, for good!
Skoldagen var ganska chill, kom dit halv 9 för att gå på en lektion som tydligen var inställd, kommunikationsproblem eller vad är felet? jag tar mig ända från oxie till ett iskallt malmö för att ha en tråkig lektion, och sen har vi inte den, så jävla onödigt så det finns inte ord! I alla fall så fick jag sitta och vänta i typ en timme på att min kära syster skulle hämta upp mig på skolan, dom två underbaringarna var självklart också med! Och man kan inte annat än bli så himla varm i kroppen när man ser deras fina leenden så fort dom får syn på en! Och den störste av dom två pladdrar på som bara den, och vill berätta precis allt som hänt på dagis etc, så himla obeskrivligt underbar <3 jag vet, det verkar som jag avgudar dessa små skitungar, men ska jag vara helt ärlig så gör jag nog det! kvittar hur ledsen man är, så får dom alltid en på bra humör bara av att finnas där! guld värda verkligen.
Efter att vi varit på burlöv och fikat lite och gått i affärer, så körde syster mig tillbaka till skolan där jag hade två lektioner. Sara och Affe är totalt sjuka som vanligt, haha. Sedan får jag ett litet sms från micapica där vi bestämmer att vi ska ses på stan och sen åka hem tillsammans, träffar henne och sundis på gustav, sen stack sundet för hon skulle jobba. Mica och jag yrade runt, hon köpte vad hon var ute efter, sen stack vi till bussisen! Usch, äckligt väder ute verkligen, jag tycker snö är jättemysigt och allt det där. Men i så fall ska snöflingorna dingla ner, sakta men säkert.. men är det snöstorm så säger jag gärna nejtack till det, hatar det!

Aja ska snart äta dinner, sen blir det att sticka till fliselisan, snacka lite med henne och bara umgås :) sen kommer några andra tjockisar lite senare till henne, blir antagligen att checka idol (om jag får bestämma) (a) och umgås :)

Over and out..

/C


i'm here if you need me..

Tjenixen!

Usch, vilken dag! sovit bort exakt hela nästan. Var inne en runda i stan kl 8 imorse för jag skulle möta upp sarisen angående mötet vi skulle ha med "rädda barnen", men tack vare massa missförstånd så blev det inte så. Sara skötte mötet, och jag fick helt enkelt åka hem och lägga mig igen ^^ Mådde inte alls bra, och har inte gjort på hela dagen så jag skippade skolan. Längesen jag tog en day off därifrån alltså. Handlade bullar på ica på hemvägen, åt god frukost sen gick jag och la mig, klockan var då ungefär halv 10, vaknade inte förrän kl 16, snacka om ångest! Men jaja, jag sov bort det onda i magen, och lite i halsen så det lönade väl sig lite då :)

Nu ska jag snart försöka sovisa igen, för ska antagligen gå till skolan imorgon, måste gå dit pågrundav redovisningar och annat skit. På håltimmen blir det att träffa syrran och mina två solstrålar, ska väl ta en fika på burlöv center som vanligt varje fredag :) myspys! Imorgon vet jag inte vad som händer, känner inte för att göra ett skit, kanske blir att stanna hemma och kolla idol, eller om man kanske kan se det hos någon cool chompis, lets see about that.

Nej nu måste jag drau!

/C

grow up..

Tja!

Nyss hemkommen från en härlig kväll! Det var malmö arena som stod på schemat. Åkte dit med Emelie och Linda, sedan blev vi upphämtade av Emelies mamma vid södervärn, sen hämtade vi även upp en liten frusen Mica på vägen :)
När vi var framme utanför den stooora arenan så samlades vi med jobbfolket och väntade in alla! När alla var samlade gick vi in, frusna som vi var! fyfan vad det blåste. Det visade sig att andyscrew' fick en egen loge, och egen balkong, så man kunde sitta på lite vip-platser och checka matchen :) innan den började fick vi god mat och dricka. Ett möte hann vi också med! hur trevligt som helst hade vi, och är fortfarande helt torr i halsen efter allt skrattande och allt snack, framförallt med mica, shit vad mycket vi hade att snacka om kvinna :O. Hemvägen var kaos, mitt lokalsinne sattes på test och denna gången ville jag verkligen lyckas, men jag failar även denna gång :( FAN! Efter många om och men hittar vi pappa och vår lilla mini cooper. Mycket skrattande på bilresan hem, helt ont i magen nu, men det är det fan värt <3
Fick även reda på att vi ska ha julfest med jubb om nån vecka också :) trevlans!

Imorgon är det "rädda barnen" möte med sara som gäller, allt för vårt underbara projektarbete <3

Nej nu måste jag bounca into the bed folks!

/C

if you only knew..

Goddagens! (gah så grym jag är, kommer på nya hälsningfraser vareeenda gång! RESPEKT)

Idag är det då tisdag igen, tandhygienisten som gällde. Jag som hade varit så rädd för att det skulle vara en man blev glad när det var en söt ung tjej, övertrevlig var hon så jag behövde inte vara räddis :) tandsten är hemskt, gör så ont och blöder som in i helvete när man försöker ta bort det. Inga hål hade jag i alla fall, vilket var skönt. Men men efter tandläkarbesöket var det att ta första bästa buss till skolisen. Hade först engelska där det var en oförberedd uppsats som gällde, gick hur bra som helst! Sedan var det att dra sig till idrotten i ösregnet. Jag säger bara att Sara och Affe är dom mest sjuka människor jag har träffat, kan endast upplevas, helt sinnessjuka! Tre stycken under ett pyttelitet paraply med deras sjuka saker som dom kläcker ur sig var och varannan minut är helt unbelievable, men skrattade gjorde jag och det var inte lite:( Hade även ett prov idag i Pedagogiskt ledarskap, gick prima det med! Sedan har jag bara blivit terrad av min kära vän fliselisan (<3), som btw tycker jag är elak för att jag sköter skolan och mina läxor :( förjävlig! Precis gjort klart ett arbete, och känner mig flitig! (H)

Nyårsplanerna verkade uppskattas, och ni gör mig så glad <3 hoppas nu att det blir en lyckad kväll töser och.... pågar!

Imorgon blir det malmö arena för hela slanten, möte med jobb sedan middag och kanske hockeymatch (?) who knows, det får morgondagen utvisa, och då ska jag även träffa lilla micisen! long time no see maddafakka <3

Adjöken!

/C



Thyg!

Tjabba tjena hallå!

Dags för skriveri igen då ja.. började dagen med att inte vakna förrän halv 10, började liksom skoldagen klockan 12 vilket var najs! Mindre najs var det att man stannade kvar en extra timme i skolan för att man trodde att två kära klasschompisar skulle anlända, men icke! båda var sjukisar, och där satt jag helt solo (w) tur att chrelan kom och höll mig sällskap i alla fall.. blev mycket skratt på bussen hem, vilket alltid är trevlans! ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga! Sedan bytte jag om till träningskläder, åt lite och stack sedan till träningen vilket är lika underbart som alltid, kan aldrig få nog <3 Efter träningen blev jag upphämtad av mamma och bror, stack hem och åt, sen har jag bara legat och kollat på beverly hills avsnitt, en hel dvd box avklarad REDAN! har sett klart den på ungefär en och en halv vecka, dumma mig! vad ska jag nu sysselsätta mig med på kvällisarna? aja, det får lösas genom att beställa ännu en dvdbox så abstinensen inte blir alltför smärtsam! är man besatt så är man 8-) lite plugg har man också fått in mellan avsnitten^^

Imorgon är det tandhygienisten som gäller, btw kan jag berätta en lite rolig sak som jag och min mamma skrattade oss fördärvade åt! (oj vad vuxet det lät) i alla fall så fick jag hem en tandläkarkallelse för ett bra tag sen, kanske tre veckor sedan (?), och det visade sig att jag hade fått en ny tandhygienist som skulle kolla mina tänder denna gång. På lappen stod där att han/hon heter; Thyg Widad och så något efternamn. Jag och mamma funderade länge och väl på att Thyg var ett väääldigt fult namn, och vi tyckte det lät lite isländskt och att det lät manligt (vilket jag inte uppskattade). Så igår så bestämde jag mig för att göra en liten research eftersom jag hade alldeles för mycket fritid haha! så jag klickade mig in på google och sökte på "Thyg" för att se om det kom upp en bild på en kvinna eller man, för att denna person som nu var min tandhygienist kunde ju inte vara ensam om att heta Thyg, tänkte jag då. På bilderna kom det bara upp massa bilder på tandläkare, jag klickade upp en bild och såg bara kvinnor, jag blev lättad för jag fattade att Thyg ändå kunde vara ett kvinnligt namn! Under en av bilderna så står där namnen på tandläkarna, men Thyg står inte med, så jag tänker; "äsch, hon är väl inte med på denna bilden då", sedan ser jag att hemsidan HETER Thyg, och jag börjar då inse att jag och mamma har varit helt ute och cyklat. Thyg står ju givetvis för = tandhygienist! jag kunde verkligen inte sluta skratta när jag insåg detta, och verkligen inte mamma heller när jag berättade det för henne i telefonen idag.. herregud, ibland blir man lite rädd för sig själv :( haha. 

Over and out!

/C

my only weakness is you..

Hey you!

Nyss hemkommen från jobb, det vill säga att jag just nu är en frityrluktande stinkbomb :( men det är väl sånt man får ta, när man sen ser pengarna rulla in på kontot så skulle man kunnat dränka sig i frityr om det så skulle varit så! Ganska lugn dag idag i alla fall, tiden gick snabbt, blev hämtade av emlas föräldrar vilket var skönt!

Igår var jag ju som sagt på 20årskalas hos kusinen, trevligt som vanligt med massa kortspelande och skratt! <3 Hoppas det blir danmark nästa jul med släkten, så jävla underbart roligt haha!

Har även nu bestämt hur jag ska ha det på nyårsafton, och om ni inte vet så är det faktiskt min birthday! Det kommer bli finfint, med det finaste folket jag känner :) kan fan inte bli bättre sådeså!

Nej nu måste jag kila! Ska börja plugga till ett prov jag inte ens har lagt ögonen på, och provet är på tisdag och imorgon ska jag träna så då hinner jag inte pluggisa så mycket, så nu får jag fantamig ta tag i studierna!

See you guys! <3

/C


just live your life..

Hallojsan! (yes, i made it)

Inte skrivit på ett bra tag känns det som, men har inte haft så mycket att skriva om faktiskt! Har bara vistats på skolområde dom senaste dagarna, fastän jag faktiskt slutade halv 10 igår (h) weij! Sen åkte jag, syster + lillpluttarna till jägersro för att käka lite, och bara ödsla tid! Dessutom köpte hon lite saft till mig som jag skulle mumsa på till kvällen. Sedan körde hon mig hem vid 14 tiden, jag nannade lite. Sedan var det bara att börja fixa till sig när klockan blev ungefär halv sex, sen drog man sig till cimsan och började smutta lite på saften :) efter det och efter att cim hade störat sig lagom mycket med sin lillasyster och hennes päääls så stack vi till bussisen! Dryg bussresa fastän det bjöds på musik, tillochmed dansk musik (!) :| När vi väl var framme så möttes vi av en redig korvfest, okej där var en tjej...... haha där var inte speciellt livat, men man träffade på ett och annat igenkänt ansikte i alla fall, trevlans! :) VId 12-tiden gav jag och fliselisan upp, så vi drog oss hem pågrundav trötthet och huvudvärk! När vi stod och vänta på 2ans busshållplats så kom det massa gangstoooors, skitcoola :( jag säger bara: lindängen forlajf <3

När jag kom hem satte jag på ett beverly hills avsnitt, och somnade i halva! Så nu ska jag se klart avsnittet och kanske sova en stund också (?) var faktiskt uppe tidigt idag tack vare att jag skulle till frissan kl.10, lagom nöjd med frisyren, behöver bara vänja mig i think :)

Ikväll blir det 20årskalas för kusinen, back to L-town again (w) men inget att göra åt :) Imorgon är det jobb, så ingen utekväll för mig ikväll inte!

So long fuckers! :)

/C

can't fight this feeling..

jobbig men samtidigt skön känsla..

Orkar inte skriva någon "hälsningsfras" i början av varje inlägg, så det försöker vi skippa hädanefter :)
Idag har det bara varit skola för min del. Håltimme i 4 timmar, älska! Men blev körd hem av cärrow, som är en så duktig chaufför så det blev inget svettigt bussåkande hem, vilket uppskattades! Jag och carro på industrigatan, rädda som idioter (w) haha "stannar en bil, så springer jag, jag lovar" :(

Kanske blir en liten utgång ikväll med fliselisan, för att få lite frisk luft. Skiter nog i donkanmaten, tror inte jag orkar fastän det känns lite taskigt mot mamsen och lämna henne själv menmen..

Ser inte fram emot morgondagen då det kommer vara en dryg dag i skolan plus bio på spegeln, vem orkar? fifan, dessutom en spansk film, döda mig väldigt sakta! Det enda positiva är att man får sluta tidigare än vanligt, och det tackar vi för! Nu känns det som jag har skrivkramp eller något, mina handleder har blivit så svaga :( hahah

Tack och hej!

/C

to die for..

Tjolahoppsan!

Japp, då har ännu en dag gått förbi utan att man har gjort något vettigt? jo, jag var faktiskt med på gympan idag (en liten stund) sen fick jag "mensvärk" *host* inga kommentarer about that :) får mensvärk var och varannan tisdag, wonder why! hatar min idrott, det finns en bra sak med den, men det tänker jag icke nämna här! tihi..
i alla fall, slutade skolan vid 4, sen skulle jag fixa mina naglar klockan fem så det blev en runda i stan med en styck Emili, hängde med mig till mcdonkan så jag fick tjocka mig lite, sen ringde jag mamma och skrek lite på henne och har jag inte lite rätt i att man inte kan äta soppa (!) till middag, tro man blir mätt? aldrig.. försökte övertala henne att hon skulle handla snabbmat men det tyckte inte hon alls, nejnej! så det fick bli att hon klicka mig, och jag var lack! jag vet, jag låter riktigt bortskämd men blir alltid så lack för ingenting när jag är hungrig, men vänta vem blir inte? I alla fall så fick jag fjäska litta för henne när jag kom hem :) städade mitt rum, för det var en total mess så nu trivs jag här igen och får hoppas att mamma också blir glader över synen av mitt cleanade rum!

Nej nu ska jag gå och äta en kaka som min pappa bakade igår, så himmelskt god! En kexkaka som smakar som pepparkakor och mariekex, to die for!

Ses och hörs peeps!

/C


i'm not pop, i'm hiphop..

Åååååh, känns som jag har fått en adrenalinkick eller något just nu! Kom nyss hem från träningen, och ja för er som inte vet så innebär träning för mig = dans. Alltså jag tackar gudarna för att jag upptäckte just dans! Jag har provat på massa sporter; fotboll, badminton, tennis, konståkning (säkert något jag glömt) och dans är fan det jag brinner för, och är så glad för att jag hittat MIN grej att göra. Blir så glad efter varje träning så det räcker för hela veckan igenom, jag lovar er! Längtar dock tills nästa måndag för jag kan inte få nog, två klasser på en dag en dag i veckan räcker faktiskt inte för mig :( men nästa termin, då jävlar! ska försöka få in träning 3 eller 4 gånger i veckan, i need it! Och nästa termin är det ju show också, nöjesteatern i år igen, hoppas jag i alla fall. Men det blir inte förräns i maj, men jag låter er bli uppdaterade folks :D

Så ja, nu är jag helt slut och har nyss krängt i mig en rostbiffsmacka med remoulad (intresseklubben antecknar) och ska nu snart ta mig en dusch sen försöka sova, inga läxor idag, skönt som fän! Imorgon är det tisdag, och vi är ett snäpp närmare helgen, weijho :) fick också nyss reda på att jag ska klippa mig på lördag, hade helt glömt bort det men det kom verkligen som en positiv överraskning med tanke på att mitt hår just nu ser ut som "jag-vet-inte-vad" :)

Nej nu måste jag rusa upp till duschen, är sååå svettig! MUMS..<3

See yah dont wanna be yah!*snap*

/C

just smile..

Hejsaaan!
Ligger nu helt död i sängen och orkar inte göra ett skit, har bara legat och kollat på beverly hills avsnitt all day long <3
Gårdagen var helt okej, hade kul med min fliselisan i alla fall! Skämmiga människor finns det också gott om, speciellt såna som låtsas att dom e från england, när man har hur mycket koll som helst på vem dom är! kanske ska kolla upp vilka peeps man har runt omkring sig innan man börjar spela spel, haha men det var kul att se i alla fall :)

Idag vet jag icke vad som händer, har inte jobbat på hela helgen och känns som jag inte gör någon nytta överhuvudtaget :( menmen, jobbar man som extra så  gör man, får hoppas att chefen ringer in mig till nästa helg i alla fall!

Fars dag idag, skulle egentligen ut och äta, men pappa hade andra planer så det får bli som han vill today,  trots allt hans dag :) så det blir fin middag härhemma istället, ganska chill det också! Sedan får jag se om jag drar mig utåt eller vad jag gör, alltid skönt med frisk luft! Nej nu måste jag tänka på refrängen (haha mica) och dra mig upp ur denna säng innan jag växer fast, för det är ju möjligt (!) läste om det i metro, att en kvinna hade legat i sängen så länge att hon hade fått sår och verkligen fastnat i madrassen, usch nu blev jag nojig, MÅSTE röra mig :|

See you later alligator!

/C


got me hooked..

Tjingeling!

Denna dagen började med att man vaknar av att en borrmaskin borrar in i typ min vägg eller något, det kändes i alla fall som det :( men det är väl sånt man får ta när man vill att ens badrum ska bli nyrenoverat och fresh! Efter mitt inte-så-sköna-uppvaknande så gick jag upp och gjorde mig två mackor och ett glas oboy sen bänkade jag mig framför tv.n i vardagsrummet och satte på ännu ett beverly hills avsnitt, inne på fjärde säsongen nu och ja, jag ÄLSKAR det programmet! Kan inte förklara hur glad jag blir när jag ser att en ny dvd-box droppat ner i brevlådan, GAH! Haha det kanske låter lite skumt, eftersom många tycker att just Beverly hills serien är ganska B.ig. Men jag får såna nostalgikickar av att titta på det, kommer ihåg när man satt inne hos syrran i hennes rum (som jag by the way älskade att vara i) och mös med henne med beverly hills avsnitt som hon då också totalt älskade! Vet inte om jag gillar serien bara för nostalgins skull, men det spelar ingen roll, den serien har verkligen got me hooked! <3
Nog snackat om Beverly Hills, ska snart till min syster och där kränga pizza och kanske dricka lite (?) innan man sticker ut och ferrisar, hoppas kvällen blir lyckad men jag tvivlar inte det minsta faktiskt :)

Puss och Hej, leverpastej!

/C


i just wanna get to know you..

AAAAAH, ibland kan syskon bara göra så att man dör av fucking ilska!
Tro man tar isönder ens trådlösa internet, och sen inte försöker laga det? Får spel, och mitt internet kommer inte funka på ett tag nu framöver misstänker jag, men får ta vara på tiden jag har kvar, åh jag blir så jävla lack så ni anar inte!

Aja, strunt samma, det får min kära lillebror fixa bäst han vill, för internet ska jag ha och det e inget snack om den lilla saken :)

Idag var det skola, drygt med håltimme men tack vare storasyster så var ändå håltimmen lindrig :) gick i staden och fick inhandlat lite finfina saker. Sedan var det tillbaka till skolan, ha två lektioner sedan hemåt! not today either...

Stack hem till fliselisan vid åttatiden för att kränga porre och chirre med dirre, gott som fasiken! Kollade även idol, tack och hej Larsa :) Efter idol fixelixa flisan lite med min bloggis som nu är finare än finast (enligt mig). Sedan satte vi på "the notebook", så himla bra är den, tänk om alla killar kunde varit som han i filmen? Underbar skulle denna värld vara då :)

Stack hem vid 1 tiden, och nu sitter jag här och är fortfarande väldigt ilsken, men men fixar väl sig det med!

Party tomorrow, and i love it!

/C


Do it like a routine..

Jia, då ska jag försöka börja ha bloggen som en del av vardagen nu då, känns kul för stunden nu i alla fall :) jag känner tyvärr mig själv alltför bra och vet att glöden kan försvinna närsom :( men ska försöka så länge jag klarar och tycker det är kul :D
Sitter framför tv.n nu och följer valvakan! Fastän jag inte alls är politiskt insatt så är det faktiskt ganska intressant och kul att kolla på :) nu ska ni inte tro att jag håller mig uppe bara för att titta på denna vaka, SÅ intresserad är jag faktiskt inte (a) sitter uppe för att jag inte ORKAR gå och lägga mig, hur lat får man vara på en fet skala? :( Men vem ska vinna valet, Obama eller McCain, that's the question! Har ingen åsikt själv egentligen, men hejar ändå på Obama! Aja, nog snackat om politik nu :) funderar på att göra mig en knäckebrödsmacka med kaviar och dricka litta oboy till, så djävulens gott! Kommer nog aldrig komma ifrån mina mack-rutiner på kvällarna, måste alltid ha i mig en macka innan jag somnar! Jag vet inte vad vissa träningsfreak tycker om detta, om det är nyttigt eller ej, jag vet faktiskt inte själv. Men gott är det, och jag orkar inte tänka på vad jag stoppar i mig, stoppar i mig det jag är sugen på sen får det få vilka jävla följder det vill :)

Nu orkar jag inte skriva mera, hörs imorgon :)

Pussochhej!

/C

I want to tell you MY story!

Tjenis!
Gah, hade skrivit ett jättebra välkomstinlägg till er, mina kära bloggare :( som kanske inte är så många just nu, men det kommer, det kommer! ;) (bra självförtroende där ja! behövs ibland)
Men eftersom jag är väldigt oteknisk och inte förstår mig på datorer fastän jag sitter framför en dag ut och dag in, så sket det sig med det fiiina blogginlägg jag hade skrivit för ER skull! Men skitsamma, ni som läser bloggen vet vem jag e, och mer behövs inte :D
Ska försöka mig på bloggning nu då, för andra gången(!) får se hur det går :) får ha ett fult tema på bloggen SÅLÄNGE, hoppas på att jag får hjälp med den biten av min kära vän fliselisan så småningom :)

Puss så länge, så hörs vi! :)

/C <3

RSS 2.0