fuck you

Tjenixen!

Skrev inget inlägg igår, orkade ej, så där har ni den enkla förklaringen :) haha

Idag begav jag mig först och främst till stan med två fjantisar, fick inhandlat skor som var så finfina! mums på dom säger jag bara. Åt lite och hade allmänt trevligt, som jag alltid har med dom dära två vid namn micisen och fliselisan. När vi var klara med det så tog flisan och jag bussen hemåt. Stack hem och åt, sedan gjorde jag mig redo inför filmmys med min fina vän genom att ta på sig sina gosigaste kläder. Inom centrum för att handla litet gottigt, sen såg vi Ps. I love you, flisan grät och jag gjorde inte det som vanligt, men sorglig var den, buhu!

Efter filmen var slut kallade sundis ut oss, och där träffade man även på en styck hampus, en albin, och en flickvän till hampusen pernilla :) sjukare människor får man leta efter (syftar på dom förstnämnda av det icke kvinnliga könet) :(.
Begav oss hem till en kär granne, där vi fjanta oss framför tevespel, chips och booster MUMS! Och vem är inte den regerande fifa-mästareN om inte självaste challisen? gah som jag ÄGDE ut dessa småpojkar, med bicicletas och massor med andra tricks, credit to me säger jag bara guys, ni måste erkänna detta :) rematch soon? gärna för mig, jag spelar med skicklighet, det är en sak som är säker! :)

Efter en mycket givande kväll hos udde så har jag nu lämnat dårhuset och ska snart krypa ner i sängen som väntar på mig, kanske blir en film också, who knows!

Fliselisans födelsedag idaog också, grattis stumps! När får man komma på ditt sweet 16 party? ;) hahah skojisa, tacka gudarna för att falsklegg finns <3

Vad är det för folk som fortfarande busringer? väx upp förhelvete..

/C

i can take care of myself, you dont have to bother..

Tjenixen!

Jahapp då var julafton över för den här gången! Min julafton var mysig och lugn, hade inte så många gäster härhemma men det blev ändå bra :) fick lite smått och gott i julklappisarna, bland annat en superfin digitalkamera och en miniplattång (så jävla söt hihi). Orkar inte berätta allting, men det var mycket pengar också inkluderat :) Blev ingen midnattsmässa igår, för jag kände att jag inte orkade, hade världens huvudvärk dessutom! Det får väl bli nästa år istället eller ngt.

Idag var det julfirande igen, men hos syster denna gången! Mysigt hos henne som vanligt, och benjamin var så lycklig över alla julklappar han fått igår, skulle visat exakt alla och det var inte lite ska ni veta. Har inget minne av att jag fick så mycket paket när jag var liten, menmen ^^

Nu orkar jag inte skriva mer, är inte riktigt på humör!

/C

i'm in the christmas mood..




Åh, nyss kollat klart på hela "the christmas shoes", har nog aldrig gråtit så mycket till en film! brukar vanligtvis inte gråta till filmer iheller, men denna kunde jag inte låta bli. Så himla fin film så det är otroligt. Ni som tycker om juliga filmer + snyftare bör se denna, ni kommer inte bli besvikna i promise! :)

Igårkväll gick jag trots allt ut, och så himla kallt var det faktiskt inte. Träffade fliselisan på centan, köpte klubbor och dricka sen bounca vi hem till henne :) sedan blev det att vi gick vidare till märcow och hans pokerrum haha! Sedan lunkade vi vidare till Granens place. Sjuka människor leder till mycket skratt, vilket denna kväll bjöd ganska mycket på haha! Stack hem vid typ 1 tiden (?), somnade runt 3. Vaknade imorse av att min mamma dammsög trappan (som är precis över mig), mindre mysigt att vakna till det ljudet, hatar det! Steg i alla fall upp, började sortera min garderob, ut med det gamla in med det nya så att säga :)

Lilla julafton idag också ju, firas inte något speciellt detta året. Det är mest imorgon och på juldagen som det ska firas :) Det blir även midnattsmässa på julafton med bland annat Emla, vet inte vem som mer ska dit men det är iaf riktigt myspysigt! :)

8 dagar kvar...

there's not much time..




Somnade till filmen innan, så såg inte klart hela men fy vad sorglig den är; "the christmas shoes". Får väl fortsätta se den senare när jag ska sova för natten, men det blir ju självklart inte ännu :)

Fliselisan ringde nyss och frågade om jag ville hänga med ut en stund senare, tror det blir så faktiskt, känner att jag inte kan sitta inne hela kvällen. Men å andra sidan så blåser det ju satan (w) äsch får se hur det blir!

Shit, de e julafton om två dagar och jag känner nu att december månad bara har sprungit iväg. Saknar den där julkänslan man hade när man var liten och bara tanken på julafton gjorde att det pirrade till i magen. Men man får väl inse att man är mer vuxen nu än för 10 år sedan, bara att acceptera antar jag :)

Exakt en vecka efter julafton så är det ju min födelsedag och det känns som om jag längtar mer till den än till julafton, vilket jag inte brukar göra i vanliga fall faktiskt. Men det kan ju bero på att jag ska passera den gyllene gränsen mellan att vara barn och att vara vuxen, det låter lite läskigt när jag nu reflekterar över det men jag ser mycket positivt med att bli 18 också faktiskt så det ska bli kul! :) Höjdpunkten är ju att man ska fira sin födelsedag med dom man har som roligast med, ska bli SÅ kul och ser verkligen fram emot det! :)

Nej nu får jag avrunda här!

See you later :)

/C

can't believe it..



Heeej!


Förlåt för jag har blivit mer och mer kass på att uppdatera, men jag har inte orkat (a) Ska än en gång lova att jag ska bättra mig, får se hur det går med det denna gång :)

Det jag har gjort sen sist är att jubba, umgåtts med peeps och bara tagit det lugnt. Mitt löfte om att inte festa förräns nyår har hållt i sig (änsålänge) och det känns super :D inga utkastade pengar på dricka längre, bara onödigt och jag behöver verkligen spara pengar om det blir någon resa i sommar, vilket jag sååå gärna vill att det ska bli!

Idag gick jag upp vid 11 tiden för att klä på mig och fixa lite för att sen dra in till jägersro med lilla fliselisan, hon skulle kolla nyårsklänning och jag smycken till nyår, men självklart hade jag glömt min plånbok hemma hos syster igår så jag kunde inte laxa upp några pengar inte (jag i ett nötskal). Fattar inte hur jag alltid kan glömma saker när jag e där hemma, sån förbannelse över det huset, jag lovar! (w) Så det blev inga smycken för min del och flisan hittade ingen nyårsklänning iheller, som vi sa; jägersro borde öppna fler klädesbutiker, särskilt GINA TRICOT! fattar inte vad det köpcentrat tänker med :( i alla fall så fick vi bara inhandla några hamburgare på mcdonalds, och lite pommes, killen i kassan var generös idag och gav mig extrapris vilket uppskattades, han kände sig väl snäll såhär innan jul och allt (inte för att jag tror han firar jul, men ändån ^^) Sen nu kom jag nyss hem, och lägger mig direkt i sängen för att fortsätta kolla på "the christmas shoes", den verkar bra och den har hög mysfaktor, så den rekommenderar jag hihi!

Kan inte fatta att det bara är 9 dagar kvar innan det smäller (taha, bra sagt va, smäller - raketer hihi ibland får jag till det), längtat efter den dagen i ett helt år nu och snart är den här, cant believe it men det är kuligt!

Nej som sagt nu är det filmmys som gäller, hörs senare!

Puss och kramisar

/C

it's just not the right time..



Tjenix!

Ligger här i sängen och försöker verkligen somna, men det går icke! Och somnar jag nu så ska jag ändå upp om typ en timme igen för att ta mig till micisens place, så det känns ganska onödigt :)

Idag var jag ju ledig så var på ikea med syster och minstingen. Kom inte ut ur affären med någonting, medans systern knappt kunde bära allt hon köpt, DET VAR JU JAG SOM SKULLE HANDLA! får spel när sakerna är slutsålda när man verkligen behöver dem. Aja, får ut imorgon igen och se om jag hittar någonting till mina kära päron! Ska även handla något till syster + familj också, shit allt detta julklappshandlande, gör mig galen!
Var även iväg och försökte fixa festisplace till nyår, kanske ser ljust ut, kanske inte. Får se helt enkelt, ett telefonsamtal away :) Nej nu ska jag ta mig något att äta, grymt hungrig!

Endast 13 dagar kvar, weiiiij!

Peace out!

/C

cause' i want it all..

Haha, min kära vän Micaela kokar för att jag inte har skrivit här på två dagar, fy på henne! Kan ju inte skriva varenda dag om jag inte har något roligt att skriva om :(

Idag är jag i alla fall inte i skolan, på grund av att jag inte hade någonting att göra där. Så istället ska jag åka till ikea med min kära syster, inhandla julklappar till mamms och papps. Lite senare så ska jag hem till den kokande vännen och få mina naglar påbyggda av hennes mamms :) En del pengar kommer gå åt idag med andra ord, men det är bara bra att dom går åt till bra saker :)

Imorgon är det julavslutningen i skolisen och jag jublar! På lördag blir det dock jobb så det blir inte någon vidare livad fredag imorgon men det skadar inte, ska försöka hålla mig till nyår vilket jag inte tror blir några som helst problem :D

Nu ska jag faktiskt skärpa mig med skrivandet, känner att jag blivit liiide lam med det!

Nej nu måste jag in i duschen och sen fixa lite!

Puss och kjam

/C

with every bit of me..



Hellu!


Sitter nu här helt färdig inför ännu en tråkig skolmåndag, börjar ju dock inte förrän kl halv 12 men ändå, vem orkar med skolan nu när man har så mycket att göra på sin fritid? icke jag i alla fall. Trodde jag skulle få sätta mig på en svettig buss för att komma till skolan idag, men min papps erbjöd sig precis att köra mig eftersom han ändå ska ut några ärenden, skjuts tackar man aldrig nej till :) Pappsen ska även hämta mig från skolan också, eller dvs från mobilia, eftersom vi ska stå där och skramla pengar till vårt projektarbete hela eftermiddagen idag (suck). Efter han har hämtat mig ska jag övningsköra lite, har ju fått mitt körkortstillstånd nu efter många om och men! Övningskörde även igår, pappa blev överraskad över att jag var så grym, yeay! Hoppas det går lika bra idaog då :)

Veckan framöver känns stressig, dont know why. Men det beror väl på att man ska inhandla dom sista julklapparna, försöka skicka in en praktikansökan, ringa samtal, fixa naglar osv.. men det kommer väl gå finfint, brukar alltid oroa mig i onödan så har bestämt mig för att inte försöka oroa mig över allt jag ska hinna med i veckan!

Ikväll blir det kanske en liten promenix med flisan, eftersom det inte blev av igår. Energidricka och rostade majs, we like (y)

Nej nu ska jag nog dra mig härifrån och sätta på Kevin Borg - Every bit of me på högsta volym än en gång (lyssnat på den ett antal ggr redan idag) tycker den är sjukt bra och mäktig, och tur att lille Kevin vann i fredags, Alice var också duktig men gjorde vinnarlåten hälften så bra som honom!

See yaaa!

/C


i'm so excited..



Tjenisen!

Shit, har verkligen inte skrivit på ett tag nu :O fy mig!

Har inte hänt så mycket nu i veckan, bara skolan som har tagit upp min tid med alla dessa läxor nu innan lovet! Alltid samma sak, lärarna lägger allting nu dom sista veckorna så man får plugga röven av sig. Och som alltid när det är mycket plugg på gång så börjar min mage klydda och jag har haft ont mer eller mindre varje dag, men ska inte gnälla för jag får ju bara bita ihop. Satt med läxa till klockan ett inatt, så jävla skönt att jag är klar nu så ni anar inte! eller jo, ni vet ju säkert hur det är :)

Idag började jag skoldagen klockan 9, slutade redan en kvart senare för att jag bara skulle göra ett litet prov, alla rätt på det yepyep! Sedan ringde jag min kära syster och frågade vad hon skulle göra idag, och det visade sig att hon skulle till burlöv och göra några ärenden, så jag hänkade med henne, handlade nyårsskor! weijho. är inte 100 % nöjd, men det blir jag aldrig så det kan man icke rätta sig efter :) skönt att det är inhandlat i alla fall. Handlade även julklappar till dom små underbaringarna och till min kära lille lillebror! måste snart ut och handla till resten av släkten, för det börjar ju närma sig jul nu, snön ligger som ett täcke utanför fönstret också, myspysigt!

Klockan är halv 5 nu och det är inte ovanligt nuförtiden att jag är uppe fortfarande, har fått feta problem med sovningen på nätterna. Och nu har det blivit en ond cirkel också, för nu e jag vaken och pigg på nätterna, medan jag är trött på dagarna, och då blir det att jag går och lägger mig direkt efter skolan för att jag är helt slut, vaknar vid 10 på kvällen och är vaken resten av natten och morgonen. Måste bli skärpning på detta, för jag orkar inte vara uppe hela nätterna och bara ligga och titta in i väggen! tråkigt ju (w) haha.

Imorgon (eller idag rättare sagt) blir det att börja klockan ett i skolan, orkar inte kolla lucia tåget för det innebär att jag efteråt har tre timmars rast, me not like!

Endast 19 dagar kvar, yeay!

/C

i can't do this anymore..

..i lördags, dvs igår så väckte min mamma mig vid 11 och sa att vi skulle sticka till syster, så det var bara att dra sig upp. Hade inte tagit av smink eller kläderna efter fredagskvällen, så jag kände mig inte speciellt fräsch när jag vaknade men det är sånt man får ta när man är så jävla lost så man glömmer att tvätta av sig och ta av sig kläderna innan man slocknar! Aja, stack i alla fall till syster, där jag fortsatte sova i Benjamins lilla säng, trångt men skönt att få sova ut. Vaknade vid 5 tiden (!) av att Benjamin sjöng födelsedagssången för mig (han lekte att jag fyllde år), och han gav mig presenter som innehöll hans leksaker, och det var inte lite presenter ska ni veta! haha. Drog mig upp, åt mat och umgicks. Stack hem vid 10 tiden, för att börja göra vid mig och sedan sticka till fliselisan, och sedan vidare till fille där det var meningen att det skulle vara fest, eftersom jag fortfarande kände mig bakis så drack jag inget, hade verkligen ingen lust iheller! Lite senare möttes jag upp av timpan och en kompis till honom, drog till en annan "fest" där det var fullt av onyktra människor. Var där en stund tills jag blev nojig, och trodde någon hade snott min plånbok, ringde mamma och hon blev riktigt lack för hon hittade inte den i mitt rum iheller. Tim och jag började gå (!) hem och vi var längre bort än käglinge, förjävligt! Tog en och en halv timme att gå hemåt, men så drygt var det inte faktiskt, hade mycket och snacka om med timpan i alla fall :) Hittade min plånbok hemma, och jag blev glad! Somnade vid 5 tiden på morgonen, vaknade vid 3 av att Benjamin väckte mig igen med hans ljuva stämma. Idag har jag bara tagit det lugnt, och känner för att göra det ännu mer ikväll faktiskt, orkar inte skolan imorgon, fyfy!

Aja, snart är det jullov, and i love it.

/C

party all night long..

Tjenisen!

Har inte skrivit sen i torsdags, men det beror på att jag varken hann eller orkade skriva varken i fredags eller igår.

I fredags var det då personalfest på andy's, hur kul som helst! Med mycket skratt som vanligt, och ganska mycket drickande. Förutom drycken så bjöds det på mycket stafetter, karaoke, mat och gottis. Riktigt trevlig kväll, vill se mer av dessa personalfester, en gång i månaden skulle inte varit fel ^^ haha! I alla fall så stack jag hem med micisen vid 2 tiden, och slockna i sängen direkt när jag kom hem!
Ett citat från kvällen innan jag och mica skulle sticka till bussen för att dra oss dit:
-"Kevin, e det du som lagt en skitig och gleggig strumpa här i hallen"?
-"Jaaa :("
-"E du DUM i huvet!"

haha så jävla kul, men jätteinternt så bara typ mica och emelie som fattar! men skit i det :)

10 getingar i betyg för denna kväll! weijho

/C

i wanna be the smile on your face..

Tjabba!

Struntade i att blogga igår, för jag orkade inte och kände att jag inte hade nånting att skriva om, och jag skriver inte i onödan ska ni veta :) hihi men jag fick nyss lite klagomål på att jag inte skrivit i bloggen idag, därför gör jag det nurå!

Stannade hemma från skolan både igår och idag, har varit hemma nu hela veckan och jag känner att jag snart klättrar på väggarna, måste ut! därför ska jag sticka till skolan imorgon fastän jag inte är helt frisk ännu,  men febern har gått ner vilket jag är tacksam över. Fick även reda på igår att vi har prov i psykologi imorgon, mindre roligt men jag måste dit och göra det så jag inte har det hängande över mig sedan. En redovisning ska man också hinna med.
Eftersom det är fredag imorgon så innebär det att jag har en sjukt lång håltimme, som man som vanligt ska spendera med syrran + dom små fisarna. Ska inhandla bytesjulklapp och present till chefen, ska även försöka hitta nånting att ha på mig på julfesten som också äger rum imorgon! Dessutom behöver jag hitta snygga svarta pumps som jag kan ha till min nyårsklänning, vilket jag inte tror jag kommer hitta just imorgon men men man kan alltid hoppas :)
Hoppas kvällen blir lyckad imorgon, men jag tvivlar inte det minsta! tihi. Måste även fixa så att syrran handlar saft till mig, viktigt! :)

Nej nu måste jag återgå till min psykologibok, och fortsätta läsa om psykoser, autism m.m. Känns som att jag snart blir en psykopat själv efter att ha ältat alla dessa sidor i boken hela dagen :( skämt å sido, ni får ha en lika underbar fredagkväll imorgon som jag kommer ha!

Over and out..

/C           ♥



kanske inte riktigt dessa, shit vad fula!
inte riktigt såna här pumps jag mena, vill ha mer neutrala om man säger så haha, shit vad fula!

let me think about it..

Hallojsan!

Stannade hemma från skolan även idag, för min feber vill inte gå ner och min förkylning vill definitivt inte försvinna! Så på grund av detta elände så har min dag enbart bestått av gamla prisonbreak avsnitt, och min bästa vän just nu; nässprayet!
Känns som att dagarna bara springer iväg nu när man bara ligger hemma och slöar bort dagarna med tv-tittande och sovande, men finns inget jag kan göra åt saken, så det är bara att gilla läget :(
Har även legat och kollat på Jerry Springer's show nu på sena eftermiddagen, och jag blir fantamig inte klok på det teveprogrammet, människorna kan inte mena allvar! ni som har sett programmet förstår mig. Visserligen är det USA vi snackar om, men såna människor FINNS INTE! det måste vara skådespeleri, rakt av. har tittat på detta programmet i många år, när jag legat hemma och varit sjuk speciellt, och jag har alltid undrat om det är på allvar eller om det bara är skådisar, men nu har jag verkligen insett att det MÅSTE vara skådespeleri annars har USA ett allvarligt problem, för dessa människor får fan inte finnas haha! helt sinnes.
Nej, nu måste jag dra mig härifrån :)

Endast 29 dagar kvar nu, folks.. det börjar närma sig!

/C


give me hope..

Ligger efter lite med bloggandet känner jag. Har inte berättat vad jag gjorde igår, vilket kanske inte är så intressant egentligen, but here it comes;
Vaknade av att jag knappt kunde andas pågrundav min förkylning, missbrukade nässpray och tyckte synd om mig själv lite, sen skulle jag egentligen till staden med familjen, men så blev det icke. Låg i sängen hela dagen och gjorde inte ett skit. Längesen jag gjorde så lite under en dag, men så blir det ibland!

Idag stannade jag hemma från skolisen, bättre att bara ligga hemma och ta det lugnt och låta förkylningen och febern försvinna helt innan man går ut överhuvudtaget. Måste ju vara frisk till på fredag också, då det är personalfest! Måste inhandla bytesjulklapp och en liten present till chefen också, får icke glömmas!
Resten av julklapparna måste ju också inhandlas, men det får komma senare, orkar inte tänka på det ännu, och speciellt inte nu när jag bara ska ligga hemma och kurera mig :) Blir att jag stannar hemma från skolan imorgon också, och kanske också på onsdag. På torsdag hoppas jag att jag kan sticka dit, så får man får någonting gjort.

bara 30 dagar kvar..

Over and out

/C



RSS 2.0